Blue Flower

Werkwijze

Stap 1: Vragenlijsten (Body en Brain index) Om een goed inzicht te krijgen in jouw gezondheid en je voedingstoestand krijg je allereerst vragenlijsten opgestuurd:

● 1 body index vragenlijst met vragen over jouw voeding en jouw gezondheid

● 1 brain index vragenlijst lijst die gericht is op neurofysiologie (geheugen en aandacht), fysieke kenmerken en gedrag (persoonlijkheid en karakter) In enkele gevallen kan het nodig zijn een meer uitgebreid onderzoek naar de oorzaken van je gezondheidsklachten te doen. Ik werk samen met een gediplomeerd laboratorium waar faeces (ontlasting), bloed-, urine- en speekselanalyses gedaan worden.

Stap 2: Consult (1 tot 1,5 uur) Het vervolg op de 1e stap is een consult over de resultaten van stap 1. In dit anamnesegesprek gaan we dieper op de klachten en je doelen in. Vanzelfsprekend geef ik in dit consult aan wat ik voor je kan betekenen en kijken we of met elkaar in zee willen.

Stap 3: Vervolgconsulten ( 30 min of 60 min) We gaan werken middels een ​speciaal op jou afgestemd voeding-- en bewegingsadvies. M​et gerichte adviezen op het gebied van voeding, leefstijl, bewegen en specifieke supplementen werken we aan het bereiken van je doelen.

Verder behoren tot de mogelijkheden: ● Een Neuro4 profiel​. Dit is een zinvol instrument bestaande uit een uitgebreide online vragenlijst. Het geeft een indicatie over hoe het gesteld is met de vier belangrijke neurotransmitters in brein en lichaam namelijk dopamine, acetylcholine, GABA en serotonine. De resultaten worden weergegeven in een overzichtelijk rapport en zullen verder worden toegelicht tijdens het consult.
Een neurotransmitter test is zinvol bij praktisch alle fysieke en psychische klachten. Hierbij kun je denken aan: Stressklachten, depressie, slaapproblemen, niet offline kunnen gaan, gespannen spieren, hoofdpijn, concentratieproblemen, stemmingsklachten, angsten, depressie, vermoeidheid, lusteloosheid, mentale onrust, verlaagde weerstand, chronische vermoeidheid, depressie, vergeetachtigheid, pijnklachten, ADHD, ADD, autisme, darmklachten, geheugenproblemen, coördinatieproblemen, spierzwakte, tremoren, prikkelbare darm syndroom (PDS), hoog sensitiviteit (HSP), paniekaanvallen et cetera.

Ook als je geen klachten hebt maar bijvoorbeeld je sport- of werkprestaties wilt verhogen of je juist beter wilt herstellen, is de neurotransmitter test een zinvol instrument.

● Genecoach:​ ​

Ook is het mogelijk DNA erbij te betrekken middels het doen van een DNA analyse en het maken van een optimaal Epigenetisch plan. Als Genecoach kunnen we samen, met jouw DNA Profile, een plan maken dat op jouw lijf geschreven is. Aangezien het je DNA betreft is dit je meest persoonlijke advies ooit!