Blue Flower

Na mijn jeugd in Zeeland heb ik de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige afgerond en daarna tientallen jaren als verpleegkundige gewerkt in de klinische volwassenenpsychiatrie, de verslavingszorg en in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

Van 2002 tot maart 2019 ben ik als GGZ Verpleegkundig Specialist (art.14 BIG) werkzaam geweest bij diverse GGZ instellingen in verschillende rollen en met name in het (poli)klinisch behandelen van psychiatrische stoornissen. De laatste jaren vooral veel samengewerkt met kinderen en jeugdigen in het behandelen van AD(H)D en Autisme.

Relevante opleidingen: ● In 2018 Masterclass ontwikkelingsstoornissen (Autisme en ADHD) afgerond ● Sinds december 2018 afgestudeerd aan de CellCare Academy in Orthomoleculaire Geneeskunde volgens PNEI. PNEI staat voor Psycho-Neuro- Endocrino-Immunologie en is de wetenschap die zich bezig houdt met de relaties en verbanden tussen gedrag, het brein, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de hormonen. ● In maart 2019 de opleiding tot Genecoach afgerond. ● Momenteel volg ik de Advanced PNEI opleiding bij CellCare Academy.Wat kenmerkt mij? Vanuit mijn kennis en ervaring in het behandelen van psychische klachten en het behandelen met psychofarmaca wil ik me met name richten op psychische klachten in de meest ruime zin van het woord en zal ik me richten op het,gecombineerd, behandelen met fytotherapie (=.

Uitgangspunt in de behandeling is dat aanpassingen in je leefomstandigheden de sleutels zijn tot een positieve beïnvloeding van de gezondheid op het gebied van je denken, voelen, stressbeheersing, fysieke inspanning, leefstijl en voeding. Ik ben werkzaam als Orthomoleculaire therapeut en aangesloten bij het MBOG, Verpleegkundig Specialist MaNP, niet praktiserend en tenslotte ​a​angesloten bij de V&VN en in het BIG register geregistreerd als Verpleegkundige.